Advokat i Ljusdal

Skickliga och erfarna advokater i Ljusdal - alla skickliga och professionella advokater i Ljusdal finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Ljusdal och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Ljusdal. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Ljusdal genom att kontakta någon av våra 1 olika advokater som arbetar i Ljusdal nedan.

Advokater i Ljusdal

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Ljusdal. Dessa advokater i Ljusdal kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Ljusdal.

Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB
Postplan 12
827 32 LJUSDAL


Juridisk hjälp i Ljusdal

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Ljusdal inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Ljusdal. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Ljusdal

I Ljusdal finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Ljusdal.

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Boka advokat i Ljusdal

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Ljusdal för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Ljusdal kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Ljusdal om du vill veta om en advokat i Ljusdal.

I Ljusdal hittade vi sammanlagt 1 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Ljusdal som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Gävleborg.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.