Advokat i Sölvesborg

Skickliga och erfarna advokater i Sölvesborg - alla skickliga och professionella advokater i Sölvesborg finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Sölvesborg och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Sölvesborg. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Sölvesborg genom att kontakta någon av våra 3 olika advokater som arbetar i Sölvesborg nedan.

Advokater i Sölvesborg

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Sölvesborg. Dessa advokater i Sölvesborg kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Sölvesborg.

Advokatbyrån Mats Lind AB
Hamngatan 6B
294 31 SÖLVESBORG


Cefyra Advokatbyrå
Sparbanksg. 7
294 31 SÖLVESBORG


Advokatbyrån Björn Attnarsson AB
Sparbanksg. 7
294 31 SÖLVESBORG


Juridisk hjälp i Sölvesborg

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Sölvesborg inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Sölvesborg. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Sölvesborg

I Sölvesborg finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Sölvesborg.

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Boka advokat i Sölvesborg

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Sölvesborg för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Sölvesborg kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Sölvesborg om du vill veta om en advokat i Sölvesborg.

I Sölvesborg hittade vi sammanlagt 3 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Sölvesborg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Blekinge.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.