Advokat i Åre

Skickliga och erfarna advokater i Åre - alla skickliga och professionella advokater i Åre finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Åre och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Åre. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Åre genom att kontakta någon av våra 1 olika advokater som arbetar i Åre nedan.

Advokater i Åre

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Åre. Dessa advokater i Åre kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Åre.

Victors Advokatbyrå, F
Åre torg
837 52 åre


Juridisk hjälp i Åre

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Åre inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Åre. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Åre

I Åre finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Boka advokat i Åre

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Åre för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Åre kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Åre om du vill veta om en advokat i Åre.

I Åre hittade vi sammanlagt 1 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Åre som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Jämtland.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.