Advokat i Köpingsvik

Skickliga och erfarna advokater i Köpingsvik - alla skickliga och professionella advokater i Köpingsvik finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Köpingsvik och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Köpingsvik. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Köpingsvik genom att kontakta någon av våra 2 olika advokater som arbetar i Köpingsvik nedan.

Advokater i Köpingsvik

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Köpingsvik. Dessa advokater i Köpingsvik kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Köpingsvik.

Advokatfirman Widner
Prästhagsgatan 5
387 50 Köpingsvik


AdvokatFirman Helena Karlsson AB
Hjortholmsstigen 30
387 96 Köpingsvik


Juridisk hjälp i Köpingsvik

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Köpingsvik inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Köpingsvik. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Köpingsvik

I Köpingsvik finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Köpingsvik.

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Boka advokat i Köpingsvik

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Köpingsvik för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Köpingsvik kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Köpingsvik om du vill veta om en advokat i Köpingsvik.

I Köpingsvik hittade vi sammanlagt 2 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Köpingsvik som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Kalmar.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.