Advokat i Vimmerby

Skickliga och erfarna advokater i Vimmerby - alla skickliga och professionella advokater i Vimmerby finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Vimmerby och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Vimmerby. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Vimmerby genom att kontakta någon av våra 5 olika advokater som arbetar i Vimmerby nedan.

Advokater i Vimmerby

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Vimmerby. Dessa advokater i Vimmerby kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Vimmerby.

Vimmerby Juristbyrå
Storg. 50
598 37 VIMMERBY


Juristbyrån
Sevedeg. 37
598 37 VIMMERBY


Advokatfirman Rosén & Liljeblad
Badhusg. 3
598 37 VIMMERBY


Advokatfirman Frisén AB
Mässhantverksg. 1
598 40 VIMMERBY


Advokaten Mats Gustafsson AB
Storg. 35 B
598 37 VIMMERBY


Juridisk hjälp i Vimmerby

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Vimmerby inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Vimmerby. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Boka advokat i Vimmerby

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Vimmerby för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Vimmerby kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Vimmerby om du vill veta om en advokat i Vimmerby.

I Vimmerby hittade vi sammanlagt 5 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Vimmerby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Kalmar.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.