Advokat i Karlshamn

Skickliga och erfarna advokater i Karlshamn - alla skickliga och professionella advokater i Karlshamn finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Karlshamn. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Karlshamn genom att kontakta någon av våra 5 olika advokater som arbetar i Karlshamn nedan.

Advokater i Karlshamn

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Karlshamn. Dessa advokater i Karlshamn kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Karlshamn.

Advokaterna Lund & Fagrenius
Kyrkogatan 30
374 36 Karlshamn


Advokatfirman Morgan Jogerheim Law
Regeringsg. 52
374 35 KARLSHAMN


Advokatbyrån Fritzdorf Jacobsson AB
Erik Dahlbergsv. 22
374 37 KARLSHAMN


Håkanssons Advokatbyrå AB
Ronnebyg. 10
374 35 KARLSHAMN


Advokat Lars Åke Lund AB
Kyrkog. 15
374 36 Karlshamn


Juridisk hjälp i Karlshamn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Karlshamn inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Karlshamn. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Boka advokat i Karlshamn

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Karlshamn för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Karlshamn kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta om en advokat i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 5 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Karlshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Blekinge.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.