Advokat i Bollnäs

Skickliga och erfarna advokater i Bollnäs - alla skickliga och professionella advokater i Bollnäs finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Bollnäs och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Bollnäs. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Bollnäs genom att kontakta någon av våra 6 olika advokater som arbetar i Bollnäs nedan.

Advokater i Bollnäs

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Bollnäs. Dessa advokater i Bollnäs kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Bollnäs.

Advokatfirman Åhlén & Lyreskog AB
Långnäsv. 2
821 42 Bollnäs


Advokat Sofia Möller AB
Alftav. 10
821 30 BOLLNÄS


Älta Advokatbyrå AB
Häggestav. 39
821 41 BOLLNÄS


Abersten, Advokatfirman
Häggestav. 39
821 41 BOLLNÄS


Advokatfirman Hans Myhrberg
Edelsbergsv. 53
821 34 BOLLNÄS


P-A Viklund Advokatbyrå I Bollnäs, AB
Sunnerstav. 3
821 41 BOLLNÄS


Juridisk hjälp i Bollnäs

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Bollnäs inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Bollnäs. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Bollnäs

I Bollnäs finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Boka advokat i Bollnäs

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Bollnäs för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Bollnäs kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Bollnäs om du vill veta om en advokat i Bollnäs.

I Bollnäs hittade vi sammanlagt 6 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Bollnäs som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Gävleborg.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.