Advokat i Oskarshamn

Skickliga och erfarna advokater i Oskarshamn - alla skickliga och professionella advokater i Oskarshamn finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Oskarshamn och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Oskarshamn. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Oskarshamn genom att kontakta någon av våra 3 olika advokater som arbetar i Oskarshamn nedan.

Advokater i Oskarshamn

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Oskarshamn. Dessa advokater i Oskarshamn kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Oskarshamn.

AdvokatFirman Kronan
Köpmang. 4
572 30 Oskarshamn


Visioner Advokatbyrå AB
Kungsgatan 5
572 30 Oskarshamn


Juristbyrån
V. Torgg. 2 B
572 30 Oskarshamn


Juridisk hjälp i Oskarshamn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Oskarshamn inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Oskarshamn. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Boka advokat i Oskarshamn

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Oskarshamn för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Oskarshamn kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Oskarshamn om du vill veta om en advokat i Oskarshamn.

I Oskarshamn hittade vi sammanlagt 3 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Oskarshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Kalmar.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.