Advokat i Falkenberg

Skickliga och erfarna advokater i Falkenberg - alla skickliga och professionella advokater i Falkenberg finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Falkenberg och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Falkenberg. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Falkenberg genom att kontakta någon av våra 8 olika advokater som arbetar i Falkenberg nedan.

Advokater i Falkenberg

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Falkenberg. Dessa advokater i Falkenberg kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Falkenberg.

Advokatfirman Lennart Johansson AB
Skolgatan 11
311 31 Falkenberg


Advokatfirman Ardhe
Rörbecksg. 2
311 31 Falkenberg


Advokatfirman Brandel AB
Rörbecksg. 17
311 34 FALKENBERG


Advokatfirma Ardhe AB
Rörbecksg. 1
311 31 Falkenberg


Advokatbyrån Christer Wersäll AB
Brog. 3
311 31 Falkenberg


Avanti juridik AB
Storg. 19
311 30 FALKENBERG


Advokatfirman Malin Brandel AB
Rörbecksg. 17
311 34 FALKENBERG


Advokatfirman Lind AB
Rörbecksg. 17
311 34 FALKENBERG


Juridisk hjälp i Falkenberg

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Falkenberg inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Falkenberg. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Boka advokat i Falkenberg

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Falkenberg för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Falkenberg kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Falkenberg om du vill veta om en advokat i Falkenberg.

I Falkenberg hittade vi sammanlagt 8 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Falkenberg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Halland.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.