Advokat i Ludvika

Skickliga och erfarna advokater i Ludvika - alla skickliga och professionella advokater i Ludvika finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Ludvika och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Ludvika. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Ludvika genom att kontakta någon av våra 3 olika advokater som arbetar i Ludvika nedan.

Advokater i Ludvika

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Ludvika. Dessa advokater i Ludvika kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Ludvika.

Advokatfirman Glimstedt Dalarna AB
Eriksg. 7 A
771 31 LUDVIKA


Advokatbyrån Gisslen & Löfroth
Tingshusg. 5
771 31 LUDVIKA


Advokat Lars Morell AB
Carlav. 21
771 30 Ludvika


Juridisk hjälp i Ludvika

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Ludvika inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Ludvika. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Ludvika

I Ludvika finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Boka advokat i Ludvika

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Ludvika för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Ludvika kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Ludvika om du vill veta om en advokat i Ludvika.

I Ludvika hittade vi sammanlagt 3 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Ludvika som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Dalarna.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.