Advokat i Laholm

Skickliga och erfarna advokater i Laholm - alla skickliga och professionella advokater i Laholm finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Laholm och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Laholm. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Laholm genom att kontakta någon av våra 1 olika advokater som arbetar i Laholm nedan.

Advokater i Laholm

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Laholm. Dessa advokater i Laholm kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Laholm.

Dufva Advokatbyrå AB
Smedjeg. 8
312 30 Laholm


Juridisk hjälp i Laholm

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Laholm inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Laholm. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Laholm

I Laholm finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Boka advokat i Laholm

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Laholm för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Laholm kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Laholm om du vill veta om en advokat i Laholm.

I Laholm hittade vi sammanlagt 1 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Laholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Halland.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.