Advokat i Borlänge

Skickliga och erfarna advokater i Borlänge - alla skickliga och professionella advokater i Borlänge finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Borlänge och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Borlänge. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Borlänge genom att kontakta någon av våra 5 olika advokater som arbetar i Borlänge nedan.

Advokater i Borlänge

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Borlänge. Dessa advokater i Borlänge kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Borlänge.

Advokatfirman Anders Karls AB
Sveagränd 4
784 33 BORLÄNGE


Zedendahl Advokatbyrå
Sveagränd 1
784 33 BORLÄNGE


Advokaterna Bergh & Staaf KB
Stationsg. 16
784 33 BORLÄNGE


Advokaterna Nielsen & Lock AB
Borganäsv. 44
784 33 BORLÄNGE


Familjens jurist
Tunag. 23
784 34 Borlänge


Juridisk hjälp i Borlänge

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Borlänge inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Borlänge. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Boka advokat i Borlänge

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Borlänge för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Borlänge kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Borlänge om du vill veta om en advokat i Borlänge.

I Borlänge hittade vi sammanlagt 5 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Borlänge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Dalarna.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.