Advokat i Västervik

Skickliga och erfarna advokater i Västervik - alla skickliga och professionella advokater i Västervik finns samlade här. Bor du i eller i närheten av Västervik och behöver hjälp med något inom juridik så kan du hitta den mest erfarne och prisvärda advokaten här i Västervik. Som exempel kan du få hjälp med att få ersättning från försäkringsbolag, skriva äktenskapsförord, lösa äktenskapsskillnad eller upprätta ett testamente i Västervik genom att kontakta någon av våra 5 olika advokater som arbetar i Västervik nedan.

Advokater i Västervik

Nedan ser du en komplett lista över alla advokater i Västervik. Dessa advokater i Västervik kan du anlita när du behöver hjälp med att t.ex. upprätta testamente, skriva försäljningsavtal vid husköp eller vid äktenskapsskillnad i Västervik.

Järneströms Advokatbyrå
Strömsg. 37
593 30 VÄSTERVIK


Kihlstedts Advokatbyrå
Hamng. 33
593 33 Västervik


Kalmar Advokatbyrå AB
Storg. 18
593 33 Västervik


Advokatbyrån Lidén & Schierenbeck
Storg. 18
593 33 Västervik


Advokatfirman Rosén & Liljeblad
Ö. Kyrkog. 12
593 33 Västervik


Juridisk hjälp i Västervik

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en advokat i Västervik inkluderar att lösa äktenskapsskillnad i Västervik. Om du behöver hjälp med ett fall som till exempel äktenskapsskillnad så kan du kontakta någon av våra advokater från listan ovan.

Advokatfakta om orten Västervik

I Västervik finns som bekant minst en verksam advokat och här nedan finner du lite generell fakta om Västervik.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Boka advokat i Västervik

På mindre orter är det vanligt att en advokat tar flera olika typer av uppdrag medan i större städer hittar du advokater som är mer specialiserade på olika inriktningar. Boka möte med en advokat i Västervik för att rådfråga om just din situation och vad det finns för specialister på ditt fall. En advokat i Västervik kan hjälpa dig med till exempel frågor kring testamenten eller äktenskapsskillnader. Du kan även be om att få en företrädare om du står anklagad för ett brott.

Här kan du läsa mer om Västervik om du vill veta om en advokat i Västervik.

I Västervik hittade vi sammanlagt 5 advokater och advokatbyråer att välja mellan. Om du inte hittar någon advokat i Västervik som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan advokat i Kalmar.

Utvalda orter med advokater

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta advokater och advokatbyråer i Sverige.